Glasvezel in Harderwijk!

Het is zover! Harderwijk is klaar voor glasvezel! Stichting CAI Harderwijk heeft aangeven dat vanaf 29 September het glasvezelnetwerk in gebruik wordt genomen.OOK XSYOU LEVERT VIA DIT SUPERSNELLE GLASVEZEL NETWERK!Dat iedereen staat te popelen om aangesloten te worden op glasvezel is logisch; via glasvezel worden snelheden tot en met 1000Mbit gehaald! Uw lokale provider XSyou levert dit snelle dataverkeer in Harderwijk, Hierden en Ermelo.


Check nu uw postcodeXSyou heeft de laatste maanden hard gewerkt om de Postcode Checker aan te passen met alle laatste informatie. Door uw postcode in te voeren, kunt u direct zien of u glasvezel of een kabelverbinding kunt bestellen met supersnel internet, TV en bellen. Niet elke woning is voorzien van glasvezel. Daarnaast zijn er woningen die geen kabel hadden maar nu wel beschikken over een nieuwe glasvezelaansluiting.


Eenvoudig en altijd dichtbij!Voer vrijblijvend uw postcode in en kijk welk pakket wij u op uw adres kunnen bieden. Het bestelproces met verschillende opties is eenvoudig opgezet maar mocht u toch hulp nodig hebben, bel ons dan gerust of loop binnen bij ons servicepunt Expert in Harderwijk. Dat zijn de voordelen van een lokale provider! We zijn altijd dichtbij.


Informatie voor bestaande klanten van XSyouMet de komst van glasvezel zijn er nieuwe pakketten bijgekomen (250Mbit, 500Mbit en 1000Mbit), maar ook pakketten afgevallen (zoals 10Mbit, 20Mbit en 35Mbit). De reden is dat de pakketten die wij u aanbieden, zijn gebaseerd op wat de Stichting CAI Harderwijk ons aanbiedt.Sinds enkele weken zijn de definitieve prijzen en snelheden bekend. XSyou is druk bezig, in samenwerking met de Stichting CAI Harderwijk, om haar bestaande klanten een passend voorstel te doen. Binnen enkele weken krijgen onze bestaande klanten een voorstel.