Interactief TV kijken

Wat kunt u met interactieve TV van XSyou?

  • Live TV kijken
  • Meerdere apparaten tegelijk – Op 3 apparaten tegelijk kijken.
  • Live TV pauzeren
  • Begin gemist – Programma’s vanaf het begin terugkijken.
  • Uitzending gemist – Tot 7 dagen programma’s terugkijken.
  • 100 uur opnemen – Meerdere programma’s tegelijk opnemen

Zenders

Voor een zenderoverzicht willen we je verwijzen naar de pagina: Zenderlijst

XSyou iTV app

Het maakt niet uit waar of wanneer! Of het nu op uw mobiele telefoon, smart-TV, laptop of op een tablet is XSyou TV biedt u de mogelijkheid om uw televisieprogramma’s overal mee naartoe te nemen. Download de app in de Google Play Store of Apple App Store. Ook is de mogelijkheid er om via de streambox tv te kijken die aangesloten is op de televisie.

Momenteel is de nieuwe app nog niet voor Android TV in de Google Play Store beschikbaar, hier wordt hard aan gewerkt. Voor mobiele apparaten als smartphone, tables is de app wel beschikbaar

Android TV

Helaas moeten wij u meedelen dat Google onze nieuwe XSyou iTV app nog niet beschikbaar heeft gesteld in de Google Playstore, de XSyou iTV app is inmiddels wel in de Apple Store beschikbaar.

Omdat onze Nokia settopbox op Android TV werkt is het niet beschikbaar zijn van onze XSyou iTV app een tegenslag voor ons, uiteraard blijven wij met Google in contact om onze app z.s.m. beschikbaar te krijgen voor onze klanten.

Als u in de Google Playstore op “PLINQ” zoekt kunt u deze app downloaden i.p.v. de XSyou iTV app. met de ontvangen inlog gegevens werkt de Plinq app nagenoeg hetzelfde, na het inloggen op de app ziet u het XSyou logo en de XSyou zenderlijst.

XSyou stream-box

XSyou biedt naast de app ook de mogelijkheid voor een stream-box. Deze stream-box sluit u aan op uw televisie waardoor u TV upgrade naar een “smart” TV. Deze box heeft functionaliteiten als casten, hiermee kunt u vrijwel snel foto’s & video’s van uw mobiele apparaat delen op uw TV.

Handleidingen stream-box

De handleiding van de stream-box kunt uw in de onderstaande link vinden. Hierin wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u de box moet aansluiten.

  • XSyou Installatiefolder Stream-box:

  • Handleiding Nokia Streaming-box 8000 Engels:

Google account aanmaken

Tijdens het instellen van de stream-box zal gevraagd worden om in te loggen met een Google/Gmail account. Dit is nodig om apps te kunnen installeren vanuit de Google Playstore. Mocht u nog geen Google of Gmail account hebben maak deze dan aan via de volgende link: https://accounts.google.com/signup

Downloaden XSyou iTV app uit Google Playstore

In de onderstaande video wordt weergeven en uitgelegd hoe u de XSyou iTV app kunt installeren op de Nokia Stream-box.

VIDEO COMING SOON