Aansluiting op glasvezel Harderwijk verloopt voorspoedig

‘Doe het zelf pakket’ van XSyou voor extra snelle aansluiting

XSyou is druk bezig om de bestaande klanten in Harderwijk en Hierden te migreren van internet via de kabel naar het nieuwe glasvezelnetwerk. Dit verloopt voorspoedig en de eerste resultaten zijn erg positief. Er worden snelheden gehaald van ruim 900Mb/s!

XSyou is blij met alle nieuwe aanmeldingen. Het spreekt voor zich dat de meeste mensen zo snel mogelijk aangesloten wil worden. Omdat XSyou de installaties en migraties* uitvoert met eigen monteurs, wordt door iedereen hard gewerkt om alles vlot aangesloten en gemigreerd te krijgen. Doordat we dit hele proces – van bestellen tot aansluiten op locatie – volledig in eigen beheer doen, hebben we maximale controle op het proces.

Extra snel geregeld!

Voordat de monteur bij u op de stoep staat, moet er op de achtergrond wel het een en ander gebeuren. Voor klanten die extra snel willen worden aangesloten, hebben we een ‘doe het zelf pakket’ geïntroduceerd. De levertijd is hiermee slechts ongeveer twee weken. Voorwaarde is wel dat de aansluiting voor glasvezel al in de meterkast zit.

Vanwege de kwetsbaarheid van glasvezel, komt een XSyou monteur de glasvezelmodel aansluiten op de glasvezel en stroom. De monteur controleert of het modem online komt waarna de gemiddelde klant (of een handige buurman) het in huis aansluiten verder zelf kan afronden. Lukt het alsnog niet dan kunt u altijd nog een ‘gratis monteur’ bestellen voor de Basis Installatie. U wordt dan opgenomen in de normale planning.

Voor iedereen

Voor bestaande klanten van XSyou komen wij kosteloos de migratie uitvoeren en nemen dan direct de oude kabelmodem mee. Daarnaast worden uiteraard ook nieuwe klanten door ons aangesloten. Ons doel is de komende twee maanden alle migraties af te ronden. Er wordt met elke klant, bestaand of nieuw, een persoonlijke afspraak gemaakt voor de migratie.

Levertijden

De levertijd van nieuwe klanten:

1.       ‘Doe het zelf pakket’ (circa 1-2 weken)

2.       Basis Monteur levertijd 2-8 weken (planning loopt parallel aan migraties)

3.       Uitgebreid monteur levertijd 2-8 weken (planning loopt parallel aan migraties)

4.       Maatwerk levertijd in overleg

Ter aanvulling

Voor alle lever- en doorlooptijden geldt de datum dat XSyou het contract getekend retour heeft ontvangen. Voor alle lever- en doorlooptijden geldt dat XSyou afhankelijk is van een handeling die moet worden uitgevoerd door derden: Glasvezel Harderwijk moet de stekker erin doen. Zonder technische obstructies gebeurt dit binnen vijf werkdagen. Deze beperking geldt voor alle providers!

* exclusief installaties/migraties waarbij installatiewerk nodig is zoals gaten boren door vloeren of het aanleggen van stopcontacten in de meterkast. Dit soort installaties zijn minder dan 5% en worden door een erkend elektrotechnisch installateur uitgevoerd. 

Glasvezel in Harderwijk!

Het is zover! Harderwijk is klaar voor glasvezel! Stichting CAI Harderwijk heeft aangeven dat vanaf 29 September het glasvezelnetwerk in gebruik wordt genomen.

OOK XSYOU LEVERT VIA DIT SUPERSNELLE GLASVEZEL NETWERK!

Dat iedereen staat te popelen om aangesloten te worden op glasvezel is logisch; via glasvezel worden snelheden tot en met 1000Mbit gehaald! Uw lokale provider XSyou levert dit snelle dataverkeer in Harderwijk, Hierden en Ermelo.
Check nu uw postcode

XSyou heeft de laatste maanden hard gewerkt om de Postcode Checker aan te passen met alle laatste informatie. Door uw postcode in te voeren, kunt u direct zien of u glasvezel of een kabelverbinding kunt bestellen met supersnel internet, TV en bellen. Niet elke woning is voorzien van glasvezel. Daarnaast zijn er woningen die geen kabel hadden maar nu wel beschikken over een nieuwe glasvezelaansluiting.
Eenvoudig en altijd dichtbij!

Voer vrijblijvend uw postcode in en kijk welk pakket wij u op uw adres kunnen bieden. Het bestelproces met verschillende opties is eenvoudig opgezet maar mocht u toch hulp nodig hebben, bel ons dan gerust of loop binnen bij ons servicepunt Expert in Harderwijk. Dat zijn de voordelen van een lokale provider! We zijn altijd dichtbij.
Informatie voor bestaande klanten van XSyou

Met de komst van glasvezel zijn er nieuwe pakketten bijgekomen (250Mbit, 500Mbit en 1000Mbit), maar ook pakketten afgevallen (zoals 10Mbit, 20Mbit en 35Mbit). De reden is dat de pakketten die wij u aanbieden, zijn gebaseerd op wat de Stichting CAI Harderwijk ons aanbiedt.

Sinds enkele weken zijn de definitieve prijzen en snelheden bekend. XSyou is druk bezig, in samenwerking met de Stichting CAI Harderwijk, om haar bestaande klanten een passend voorstel te doen. Binnen enkele weken krijgen onze bestaande klanten een voorstel.

OPEN DAG APRIL 2011

Zaterdag 16 april was XSyou aanwezig op de open dag van CAI Harderwijk tezamen met andere aanbieders van diensten over het CAI netwerk


DSCF0034Het werd een gezellige drukte in een ontspannen sfeer met spingkussens en DORA voor de kinderen zodat de ouders ondertussen wat informatie konden op doen.

DSCF0039

Voor de mensen die een van de supersnelle pakketten van XSyou afnamen, zat er een supersnel ritje in deze fantastische Lamborghini Gallardo Spyder aan vast. Directeur van XSyou Andre Pater (hier op de foto) was zelf één van de chauffeurs die de klanten rond reed. Dit allemaal onder het motto van XSyou : "You bet it's fast!"

DSCF0066

Ook Edo Kweldam (directeur CAI harderwijk) durfde het wel aan om even de digitale snelweg voor de geasfalteerde te verruilen.

 
DSCF0065

Deze jonge coureur moet nog even groeien voor hij bij de pendalen kan komen.

DSCF0074

Na afloop van de open dag keerden de mensen weer huiswaarts, voorzien van alle informatie op hun situatie afgestemd met uiteindelijk nog maar één vraag die onbeantwoord bleef... Wie was nu die man met die helm op ?