U PROFITEERT | YOU BENEFIT

XSyou is een triple play aanbieder. Dat houdt in dat XSyou drie producten (internet/tv/bellen) aanbiedt in Harderwijk, Hierden en Ermelo. Bij het TV pakket zijn ook radiozenders inbegrepen.

Bij XSyou kunt u kiezen voor:

  • alleen internet
  • internet + bellen
  • internet + tv
  • internet + bellen + TV

Ermelo

De inwoners van Ermelo hebben massaal gekozen voor de nagenoeg onbeperkte mogelijkheden van glasvezel. Reggefiber heeft 2012/2013 het glasvezelnetwerk opgeleverd en ook XSyou levert sinds die tijd haar diensten over dit snelle netwerk.

XSyou is door Reggefiber aangewezen als lokale Service Provider!

Dit betekent dat als u klant bij ons wordt, u tevens voordeel heeft van onze lokale service. Dat vertaalt zich naar een snelle aansluiting, een gratis basisinstallatie door een XSyou monteur, en mocht er onverhoopt een storing voorkomen, treft u een kwalitatief goede helpdesk die als het nodig is snel ter plaatse is.

Harderwijk en Hierden

In Harderwijk en Hierden kan bijna iedereen aangesloten worden op het kabelnetwerk van CAI Harderwijk. Deze maand worden de eerste klanten omgezet naar het nieuwe glasvezelnetwerk. Bij veel mensen loopt het internet nu via de telefoonlijn (ADSL) terwijl bijna ieder huishouden beschikt over een glasvezelaansluiting of kabelaansluiting (coax). Deze glasvezel of coaxkabel is ook te gebruiken voor telefonie en internet. Voor internet betekent dit dat u kunt profiteren van hoge snelheden voor een vriendelijke prijs.

Voordeel

Door internet, telefonie en TV via één kabel te laten lopen bespaart u kosten. Wanneer u besluit tot overstappen naar XSyou dan kunt u, voor nog meer voordeel, gebruik maken van de XSyou voordeelpakketten. Tel daarbij op dat u van XSyou één overzichtelijke rekening van alle diensten krijgt en u hebt een win-win-win situatie.

-> Kijk op Over ons en ontdek waarom u, als inwoner van Ermelo, Harderwijk en Hierden baat heeft bij een overstap naar XSyou.