U COMMUNICEERT | YOU COMMUNICATE

Een huishouden zonder computer en zonder telefoon is tegenwoordig ondenkbaar. Dankzij deze communicatiemiddelen bent u altijd in directe verbinding met de wereld om u heen. Van telefonisch contact met een goede vriend of vriendin, tot een telefoontje naar de plaatselijke pizzaboer om een pizza te bestellen. Van een uitgebreide mailwisseling met een familielid in Australië, tot het vluchtig raadplegen van het weer online.

Betrouwbaar netwerk

U wilt erop vertrouwen dat deze verbinding altijd tot stand gebracht kan worden. En voor internet geldt dat het uploaden en downloaden van informatie snel moet zijn. Met internet + bellen van XSyou bent u verzekerd van razendsnel internet en een stabiele telefoonverbinding met voordelige beltarieven. Internet en telefonie lopen in Ermelo over glasvezel en in Harderwijk via het digitale kabelnetwerk of de glasvezelkabel van CAI Harderwijk. Dit is een betrouwbaar netwerk dat in staat is om veel data te verwerken.

XSyou voordeelpakket 2: internet + bellen

XSyou biedt u internet + bellen voor een scherpe prijs. U beschikt dan over een supersnelle internetverbinding en een telefonieaansluiting van XSyou. Dat betekent een stabiele verbinding en voordelige beltarieven. Bovendien profiteert u van onze uitstekende service en overzichtelijke maandfacturen. Klik hier om de postcodecheck te doen en bestel dit voordeelpakket.

-> U kunt ook kiezen voor het XSyou voordeelpakket 1: internet of het XSyou voordeelpakket 3: internet + bellen + RTV
-> Kijk op Over ons en ontdek waarom u baat heeft bij een overstap naar XSyou.