U ONTVANGT HET ALLEMAAL | YOU’VE GOT IT ALL

Kiezen voor het triple-play pakket betekent maximaal profiteren voor een voordelige prijs. Hoe dit werkt is te vergelijken met bijvoorbeeld het goederentransport door vrachtwagens. Er zijn drie bedrijven die hun product willen exporteren naar Italië. Ze zouden allemaal een vrachtwagen kunnen laten rijden, maar ze kunnen er ook voor kiezen om alle drie gebruik te maken van dezelfde vrachtwagen. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten.

Oneindig veel data

Zo werkt het ook met internet + bellen + radio en televisie (RTV). Drie diensten die via dezelfde kabel “vervoerd” kunnen worden. En waar de vrachtwagen het nadeel heeft dat deze op een gegeven moment vol is, kan de glasvezelkabel oneindig veel data verwerken. Bovendien gaat het razendsnel. Spitsuren zullen de snelheid van uw internetverbinding niet of niet waarneembaar aantasten.

Tv kijken, hoe zit dat nu?

Met XSyou heeft u de basis in huis…met techniek die klopt!

De feiten op een rijtje :

1. Alle TV`s hebben een COAX aansluiting
2. Alle nieuwe TV`s hebben een COAX aansluiting met ingebouwde digitale DVB-C ontvanger
3. Alle nieuwe TV`s hebben een internetaansluiting met ingebouwde internet verbinding t.b.v. :

    a. Uitzending gemist.
    b. Video`s bestellen

4. Alle nieuwe TV`s hebben de mogelijkheid voor opnemen en pauzeren.

XSyou volgt de markt op de voet en is ervan overuigd dat door eerlijkheid en keuzevrijheid klanten op lange termijn een goed, transparant, technisch goed en eerlijk product te kunnen bieden. Het is toch onlogisch dat u een splinternieuwe TV heeft die optie 2 t/m 4 ingebouwd heeft en uw provider u toch een “extra kastje” laat gebruiken met wéér een extra afstandbediening?

Met de komst van Google TV, Apple TV en diverse Smart TV`s van gerenommeerde merken is het toch vreemd dat u bij de gemiddelde provider voor een uitzending gemist circa 1 euro moet betalen terwijl u via internet op de laptop of TV gratis kijkt?

Nog geen nieuwe TV? Ook daar is over nagedacht. XSyou biedt u toch dat losse kastje, de digitale TV ontvanger waarmee u Digitale (HD)TV kunt bekijken, opnemen, pauzeren en terug spoelen. En wilt u uw eigen kastje gebruiken?
Het kastje is optioneel zodat als u naar die nieuwe TV overstapt u ook meteen het maximale uit uw nieuwe TV kan halen zonder gedoe, zonder kastjes!

Uw voordeel

In Harderwijk is bijna ieder huishouden aangesloten op het digitale netwerk van CAI Harderwijk. Dit is een betrouwbaar netwerk dat in staat is om veel data te verwerken en dit jaar wordt het zelfs nóg sneller als de  “upgrade” naar glasvezel een feit is! XSyou biedt u internet + bellen + RTV via één kabel. Het voordeel van dit triple-play principe is voor u. U ontvangt één overzichtelijke rekening met een verrassend laag eindbedrag. Zeker als u gebruik maakt van ons XSyou voordeelpakket.

XSyou voordeelpakket 3: internet + bellen + RTV

XSyou biedt u internet + bellen + radio & televisie voor een scherpe prijs. U beschikt dan over een supersnelle internetverbinding, een stabiele telefonieaansluiting met voordelige beltarieven en digitale kabeltelevisie met ongeveer 70 televisiezenders en 50 radiozenders. Bij XSyou profiteert u van een uitstekende service en overzichtelijke maandfacturen. Klik hier om de postcodecheck te doen en bestel dit voordeelpakket.

-> U kunt ook kiezen voor het XSyou voordeelpakket 1: internet of het XSyou voordeelpakket 2: internet + bellen
-> Kijk op Over ons en ontdek waarom u baat heeft bij een overstap naar XSyou.